Ajankohtaista

Sodexon palveluesimies tiimeineen auttaa Hillsin arjessa

Sodexo vastaa kattavasti Hills Business Parkin päivittäisistä palveluista. Palveluesimiehen tehtävänä on johtaa toimintaa niin, että Hillsin asiakasyritysten arki sujuu. Yhteistyön toimivuudesta kertoo talon lämmin ilmapiiri. …

Meille suunnitellut muuntojoustavat tilat – case Arkance Systems Finland

Arkance Systems Finland edistää osaamisellaan rakennetun ympäristön digitaalisuutta. Autamme ratkaisujemme avulla parantamaan rakennusalan suunnittelua ja tiedonhallintaa. Vahvuuksina meillä on lokaali toiminta osana kansainvälistä Arkance Groupia. …

Odotukset toimistolle ovat muuttuneet

Koronakriisi on pakottanut meidät uusiin tapoihin tehdä työtä. Etätyöhön ja uusiin digitaalisin työkaluihin on totuttu nopeasti. Koronavirus on kiihdyttänyt digitalisaatiota. Moni työpaikka onkin nyt ottanut digiloikan. Vanhat totutut tavat muuttuvat nyt enemmän ja nopeammin kuin vuosikymmeniin. Samalla ollaan huomattu, mitä eniten työyhteisössä ja yhdessä tekemisestä kaivataan.

Uusi työkulttuuri rakentuu yksilöllisissä tiloissa – case Birn+Partners

Birn+Partners kehittää suorahakualaa asiakaskeskeisesti, ja osa asiakastyötä on toimivat tilat. Hills oli vaihtoehdoista paras, koska tila remontoitiin kokonaan toiveidemme mukaisiksi ja näköisiksi huonejakoja myöten. Vuokralaisena oli palkitsevaa olla mukana omien tilojen suunnittelussa, mikä sitoutti henkilöstöämme.

Hillsissä on selkeästi mietitty palvelukokonaisuus – case Itranslate

Hills oli ainoa toimistotalo, joka täytti kaikki toiveemme niin toimitilojen, yhteisten tilojen kuin palveluidenkin osalta. Business Parkin yhteiskäyttötilat laajentavat tilojamme mukavalla tavalla, joten emme tarvitse omaa keittiötä. Tämä on selkeästi ajateltu kokonaisuus, eikä meidän tarvitse huolehtia tiloista tai palveluista.

Hills on varsinainen näköalapaikka työskentelyyn – case Printcom

Valinnassa uusien toimitilojen osalta Hills Business Park erottui edukseen. Logistisesti toimistollemme Espoon Mankkaalle on helppo saapua ja sujuva poistua vierailujen jälkeen. Tekniset asiantuntijamme ja asiakkaamme arvostavat riittävän kokoisia parkkitiloja liikkuvathan he jatkuvasti töidensä vuoksi.

Yhteiset tilat kasvattavat työtilaa ja tehokkuutta

Terveellisen ja turvallisen työympäristön arvo on noussut poikkeusaikana. Hills Business Parkissa vaatimuksiin on vastattu myös hyvin suunnitelluilla yhteisillä tiloilla ja uudella pientoimistoalueella. Kaikille vuokralaisyrityksille avoimet …

Viihtyisimmät toimitilat, missä olemme olleet – case Bos

Hills Business Parkin äärimmäinen joustavuus muuttovaiheessa on jäänyt mieleen. Viidennen kerroksen ensimmäisenä käyttäjäyrityksenä saimme vaikuttaa lattiamateriaaleihinkin. Toiveemme kosteapyyhittävistä lattiapinnoista toteutettiin mutkattomasti. Hillsistä avautuu vehreät ja avarat maisemat. Hillsin saavutettavuus on erinomainen ja pysäköintipaikkoja riittää.

Täällä palvelu todellakin pelaa – case Stadium

Järjestämme useita koulutustapahtumia ja kokouksia vuodessa, joten kokous- ja auditoriotilat sekä catering ja lounaspalveluilla on meille tärkeä rooli. Työpaikkaruokailu on aina ollut tärkeä osa ihmisten jaksamisessa ja viihtymisessä, mutta ruoan laadun ja terveellisyyden merkitys on mielestäni entisestäänkin kasvanut. Sodexhon ylläpitämä lounasravintola Hills on myös ollut positiivinen yllätys.

Kaikki meillä ovat Hills Business Parkin tiloihin tosi tyytyväisiä – case Athlos

Hills Business Parkista löysimme meille juuri sopivat tilat, sillä tarvitsemme omaa lastauslaituria ja tilojen tuli olla muunneltavissa tarpeisiimme. Tarvitsimme esimerkiksi hieman korkeampaa huonekorkeutta tiloihin rakennettua puhdastilaa varten.