Toimiva kokonaisratkaisu sijainnin, palveluiden ja tilojen osalta – case Tietoset

Tietoset Oy on tekniseen tukkukauppaan erikoistunut yritys. Yritys suunnittelee ja tuottaa teknisiä komponentteja eri toimialan asiakkailleen, kuten veneteollisuudelle ja huonekalujen valmistajille. Yhä enemmän asiakkaissa on vihreän siirtymän yrityksiä. Uusimpia innovaatioita ovat sähköautojen lataustuotteet. 

Henkilömäärältään pieni yritys toimii verkostojensa kautta globaalisti. Seitsemän työntekijän tukipaikkana on Hills Business Park Espoossa ja kolme työskentelee Taiwanissa. Osa kasvua ja muutosta oli uusien toimitilojen löytäminen kesällä 2021. 

– Tutustuimme eri Business Parkeihin pääkaupunkiseudulla. Hills Business Park tuli mukaan vasta viime metreillä, kun ’löysimme’ Hillsin verkkomainoksen perusteella, kertoo Tietoset Oy:n toimitusjohtaja Antti Siiskonen.  

Hills Business Parkin tarjonta vakuutti

Uuden toimiston tuli olla kokonaisratkaisu, jossa yhdistyvät yritykselle sopivat tilat, sijainti ja palvelut. Tietosetin henkilöstöstä suurin osa liikkuu autolla. Valintaperusteissa painoivatkin Hills Business Parkin sijainti Turunväylän ja Kehä II:n risteyksessä sekä reilunkokoiset pysäköintitilat. 

– Jo ensi käynnillä Hillsin palvelut ja ympäristö vakuuttivat. Sijainti on meille toimiva kompromissi, sillä Hillsiin on logistisesti helppo tulla ja lähteä. Saavutettavuus palvelee myös asiakkaitamme.  

Yhteiskäyttötilat monipuolisesti käytössä

Tietosetin käytössä on 70 neliön avokonttori viidennessä kerroksessa. Muutto sujui joustavasti, sillä toimitilat olivat käyttövalmiit.  

Omaa toimistoa laajentavat Hills Business Parkin yhteiskäyttötilat. Samassa kerroksessa on keittiötila, kaksi äänieristettyjä puhelinkoppia, kolme neuvottelutilaa sekä valoisa 600 neliön lounge. Erityisesti lounge terasseineen on Tietosetin käytössä, myös yhteistyökumppaneiden tapaamisissa. Taiwanissa työskentelevät kollegat pääsivät käymään uudessa toimistossa kesällä nauttien vierailusta kesäterassillakin. 

– Lounge sopii tilana kaikkiin palavereihin ja tapaamisiin, joissa aiheet pysyvät yleisinä. Luottamuksellisia kehityshankkeita edistämme toki omassa toimistossamme.  

Toimistotalon palvelut helpottavat kiireistä työarkea

Monipuolisten yhteiskäyttötilojen lisäksi Tietosetin edustajat ovat hyödyntäneet toimistotalon palveluja. Osa on vieraillut kuntosalilla ja toiset ryhmäliikuntatunneilla. Tuotekehitysyrityksenä Tietoset lähettää paljon pikapaketteja, joten niiden sujuva toimittaminen aulapalvelun avulla helpottaa työkiireitä.  

– Alakerroksen autopesulassa auto puhdistetaan työpäivän aikana. Tämä on meille tärkeä palvelu, kun lähdemme asiakaskäynneille. 

Ravintolapalvelut toimivat arjessa ja juhlissa

Hillsin lounasravintola on säännöllisesti käytössä. Sinne on lisäksi helppo piipahtaa asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Jos tiedossa on pitkä työpäivä, loungen kahvilasta saa aamiaisen tai välipalan.  

– Hyvä lounasravintola toimii käyntikorttina koko talolle. Lisäksi lounasravintolan catering-palvelut helpottavat asiakas- ja henkilöstötapahtumien järjestelyitä. 

Toimistohotelleissa on tulevaisuus

Käyttäjäkokemusten mukaan Tietoset on tyytyväinen uusiin toimitiloihinsa ja Hills Business Parkin palveluihin. Kaikki on toiminut hyvin.  

– Toimistohotelleissa on tulevaisuus, sillä tilatarpeita mietitään yrityksissä entistä tarkemmin hybridityön arjessa. Mietin, että mitä useampi naapuri meillä olisi, sitä enemmän voisi avautua mahdollisuuksia myös kaupalliseen yhteistyöhön, Siiskonen summaa.  

Tietoset Oy toimii edelläkävijänä kestävässä ja älykkäässä sopimusvalmistuksessa. Yritys valmistaa komponentteja, raaka-aineita ja puolivalmisteita teollisuudelle. Valmistuksessa hyödynnetään olemassa olevaa globaalia tuotantokapasiteettia ilman investointia uuteen.