Sijainti

Tunnissa Turusta, vartissa Stadista. Ja puolessa tunnissa lentokentälle.

Autolla

Saapuminen Turun moottoritien tai Kehä II kautta. Hillsin pihasta löydät vieraspysäköintipaikat sisäänkäyntien läheisyydestä. Pihalta löytyy myös sähköautojen latauspisteitä, jotka ovat vapaasti kaikkien käytettävissä Virta-sovelluksella

Bussilla

Linjat 212 ja 213 kulkevat Helsinkiin (Kamppiin). Linjat 114, 548, 549 Tapiolaan sekä muita Espoon sisäisiä linjoja Leppävaaraan, Laajalahteen, Kauniaisiin ja Kivenlahteen.

Add Your Tooltip Text Here

Junalla

Keran juna-asema sijaitsee noin 1,7 km päässä Hills Business Parkista. Junat U, E ja Y kulkevat Helsingistä  Kirkkonummelle.

Pyörällä

Pyöräilijöille löytyy pukuhuoneet ja suihkutilat ja pyörille telineitä parkkialueen vierestä sisäänkäyntien läheisyydestä. Katso paras pyöräilyreitti.

Hills Business Park sijaitsee Mankkaalla, kehäteiden läheisyydessä ja alle 15 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Toimitilat on rakennettu Klovinkallion, yhden Espoon korkeimman mäen huipulle.
Siellä nautit valoisista tiloista ja esteettömistä näkymistä alueen luontoon ja ympäröivään kaupunkiin!

Huikeat näkymät vapauttavat
ajatukset lentoon

Hills Business Park tarjoaa työtilat, jotka tukevat samanaikaisesti niin työntekijöiden hyvinvointia kuin tuottavuutta.

Hillsistä vuokrattavat tilat ovat helposti muunneltavissa ja mitoitukset antavat erittäin hyvin myöten monitilatoimistojen suunnittelun.

Hills Business Parkin ikkunoista avautuvat huikeat näkymät ympäröivään kaupunkiin ja alueen luontoon. Paikalle saavut vaivattomasti omalla autolla, julkisilla kulkuvälineillä tai pyörällä. Parkkipaikka löytyy aina alta aikayksikön. Tilat ovat muokattavissa yrityksen työnteon vaatimusten mukaan, tukemaan niin yhteistyötä, vuorovaikutusta kuin keskittymistä, antaen mahdollisuuden myös pieniin irtiottoihin päivän aikana.

Parasta palvelua Espoon Mankkaalla

Hills Business Park tarjoaa yrityksille monipuoliset palvelut, joiden avulla mieli lepää ja työ sujuu. 

Ravintola
Lounge
Liikuntapalvelut
Aulapalvelu
Kokoustilat