Tärkeät arjen palvelut yhden katon alla – Hills Business Park

Nyt on monta hyvää syytä tulla toimistolle, sillä uudistunut Hills Business Park on työhyvinvoinnin keidas. Työpäivää piristävät terveellinen lounas, liikuntatuokio tai käynti hierojalla. Tiimitapaamisiin on viihtyisiä, yhteiskäyttöön suunniteltuja tiloja. Valoisasta loungesta avautuvat näkymät pitkälle horisonttiin.  

Päivittäisellä lounastuokiolla on vaikutusta sekä henkilöstön hyvinvointiin että yhteishenkeen. Hills Business Parkin avara lounasravintola kutsuu tauottamaan työpäivää. Ilmeeltään uusitusta ravintolasta vastaa Sodexo, joka panostaa tarjonnassaan terveellisyyteen.  

Lounaslistalta löytyy tuttuja makuja, kansainvälisiä herkkuja sekä päivän kasvisannos. Välipalaksi sopivat vihermehut ja smoothiet. Aamupalan ja lounaan lisäksi ravintola tarjoaa raikkaita vaihtoehtoja kokouksiin ja asiakastapahtumiin.   

Ainutkertainen lounge kattojen yläpuolella 

Avara lounge-alue saa kiitosta vuokralaisyrityksiltämme. Viidennen kerroksen kahvila- ja lounge-alue on suunniteltu tauttomista ja rentoa työskentelyä varten.  

Lounge soveltuu ideointituokioihin tai arjen juhlahetkiin – tilanteisiin, joiden vuoksi toimistolle tullaan. Sohvaryhmät, biljardipöytä ja muut pelit kutsuvat viihtymään. Hyvin suunnittelut tilat palvelevat myös pikkujoulujen ja kesäjuhlien pitopaikkana, jota täydentää loungen yhteydessä oleva aurinkoinen terassi. 

”Lounge sopii tilana kaikkiin palavereihin ja tapaamisiin, joissa aiheet pysyvät yleisinä. Luottamuksellisia kehityshankkeita edistämme toki omassa toimistossamme”, kertoo Hills Business Parkin vuokralaisyrityksistä Tietoset Oy:n toimitusjohtaja Arto Siiskonen.

Yksin vai yhdessä – liikuntaan löytyy vaihtoehtoja 

Liikunta voi olla yhdistävä tekijä, ja ryhmäliikuntaan onkin Hills Business Parkissa erinomaiset mahdollisuudet. Alakerroksen kuntoilu- ja sosiaalitilat ovat maksutta käytössä kaikille kiinteistössä työskenteleville. 

Kuntosali on uudistettu liikuntapalveluita tuottavan InnoWellnessin ohjeistamana. Salista löytyy aerobiseen ja voimaharjoitteluun soveltuvat kuntoilulaitteet. Puku- ja pesuhuoneet palvelet kuntoilutuokion lomassa.  

Loungekerroksen liikuntasalissa voi osallistua Innowellnessin järjestämille ryhmäliikuntatunnille. Myös personal trainerin palvelut ovat kätevästi käytettävissä. 

”Viidennen kerroksen lounge on ainutlaatuinen kokonaisuus liikuntatiloineen ja hierojapalveluineen. Jumppamahdollisuus on lisäetu asiantuntijatyössä, ja tämä palvelu sisältyy vuokraamme”, toteaa puolestaan toimitusjohtaja Mona-Maria Ilola, Birn+Partners Finland Oy.  

Viihtyisät kokous- ja edustustilat kohtaamisiin 

Pienempiin ja isompiin tapahtumiin löytyy toimiva ja viihtyisä tila. Hills Business Parkista on vuokrattavissa edullisesti erikokoisia neuvotteluhuoneita. Ylimmässä kerroksessa on 70-hengen auditorio, jonka yhteydessä ovat myös edustus- ja saunatilat.  

Ravintola- ja loungetilat anniskeluoikeuksin ovat vuokrattavissa yritystilaisuuksiin iltaisin ja viikonloppuisin. Illalliselle mahtuu mukavasti jopa 100 osallistujaa, ja buffet-tarjoilut järjestyvät ravintolassa kerralla 150 hengelle.