Kehäteiden äärellä luonnon helmassa – Hills Business Parkin sijainti kestää vertailut

Turunväylän varrella oleva Hills Business Park tarjoaa 17 000 neliötä toimistotilaa palveluineen. Business Parkin etuina ovat sujuvat yhteydet pääkaupunkiseudulle ja eri puolille Etelä-Suomea siirtyminä kehäteitä pitkin. Vuokralaiset arvostavat yhteyksien lisäksi Hillsin poikkeuksellisen monipuolisia palveluja. Rauhallinen puistomainen ympäristö lisää työviihtyvyyttä. 

Hills Business Park koostuu kahdesta 7-kerroksisesta tornitalosta, jotka sijoittuvat metsäiselle tontille parkkialueineen. Maastomuodon korkeus lisää näkyvyyttä toimistotalojen kerroksista. Mäen päälle rakennettujen toimistotalojen tilasta kuin tilasta avautuvat hyvät näkymät pitkälle Espooseen tai kauniiseen mäntymetsään. Jopa alemmissa kerroksissa olevat toimistot ovat totuttua korkeammalla. Turunväylän läheisyydestä huolimatta liikenteen äänet eivät kantaudu sisätiloihin. Työskentelyrauhasta on etua asiantuntijatyössä.  

Hills Business Parkin toimitilojen vuokrauksesta vastaa GEM Property. Hyvän sijainnin lisäksi tilojen viihtyisyys saa kiitosta potentiaalisilta vuokralaisilta tutustumiskäynneillä.  

Kun yritysten päättäjät tulevat tutustumaan Hillsiin, etenkin yhteiskäyttötilat ja seitsemännen kerroksen mallitila herättävät vau-efektin. On mukava esitellä uusittuja ja siistejä tiloja, kertoo Jasse Huhtamaa GEM Propertylta.

Liikkuva henkilöstö hyötyy yhteyksistä – parissa minuutissa kehäteille 

Erityisesti liikkuvalle henkilöstölle Hills Business Parkin sijainti on toimiva. Liikkuminen omalla autolla on helppoa, sillä Business Park sijaitsee Turunväylän vieressä ja parin minuutin ajomatkan päässä Kehä ykkösestä, kehä kakkosesta sekä kolmosesta. Tilavalla piha-alueella on runsaasti parkkipaikkoja, mikä helpottaa asiakaskäyntejäkin. Lisää vuokrattavia autopaikkoja on lämpimässä autohallissa ja sähköautojen latauspaikkoja on lisätty vastaamaan kasvavaan tarpeeseen. Autopaikkojen kuukausivuokrat vaihtelevat 30:sta 60:een euroon, mikä on edullinen hintataso pääkaupunkiseudulla 

Julkinen liikenne palvelee kattavasti  

Hills Business Park on hyvin saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä. Linja-autoliikenne Turunväylää pitkin kattaa luoteis-Espoon ja Veikkolan sekä Helsingin keskustan. Työmatkapyöräilijöitä ilahduttavat lämpimässä autohallissa olevat pyöräparkit. Käytännölliset suihku- ja pukutilat ovat A-talon alakerroksessa. Tiloissa on lukittavat pukukaapit sekä kuivauskaappi ulkoiluvaatteille. Näin vuokralaisyritykset voivat tarjota henkilöstöilleen lisämukavuutta Business Parkin yhteiskäyttötilojen muodossa 

Kokonaisuus on kuin pieni kylä palveluineen 

Hills Business Parkissa on panostettu laadukkaisiin palveluihin työviihtyisyyden tueksi. Lounasravintola ja lounge kattojen tasolla mahdollistavat työpäivän tauottamisen. Uusitut jumppa-, jooga- ja kuntosalit innostavat liikkumaan itselle mieluisalla tavalla. Henkilöstötapahtumat ja pikkujoulut on helppo järjestää viihtyisässä loungessa saunaosastoineen. Catering järjestyy kätevästi lounasravintolan toimesta. Vuokralaisrajapinnassa toimiva Jasse Huhtamaa nostaa esille asian, joka hänelle jäi mieleen ensimmäisellä käynnillä.  

– Hillsin palvelutuottajilla on erittäin hyvä sisäinen henki ja ystävällinen palveluasenne siivoajista keittiöhenkilökuntaan. Jokainen vierailija otetaan hymyssä suin vastaan ja asiat onnistuvat.  

Muuntojoustavaa tilaa kaikenkokoisille yrityksille 

Hills Business Parkista löytyvät sopivat tilat yritykselle kuin yritykselle, joka kaipaa oman toimitilan rauhaa. Nykyiset vuokralaisyritykset toimivat kattavasti eri toimialoilla. Tilojen muuntojoustavuus mahdollistaa sen, että omaa toimistoa voi muokata tarpeiden mukaan muuttovaiheessa ja myöhemmin. Yhteiskäyttötilat ja vuokrattavat neuvotteluhuoneet lisäävät joustoa. Isoja tapahtumia varten saatavilla on jopa 100-hengen auditorio.  

Turunväylän toisella puolella sijaitseva Scandic Hotelli täydentää Business Parkin palveluja esimerkiksi kansainvälisten yritysten tarpeisiin. Vieressä ovat myös iso päivittäistavaramyymälä sekä lounaspaikkoja henkilöstöille.

Pystymme vastaamaan kaiken kokoisiin tilatarpeisiin 60 neliöstä useamman tuhannen neliön tiloihin. Suosittelen vertaamaan Hills Business Parkin toimistotilojen neliöhintaa pääkaupunkiseudun muiden business parkien tarjontaan. Hillsistä saa edustavat ja toimivat toimitilat palveluineen todella kilpailukykyiseen hintaan, summaa Jasse Huhtamaa.