HILLS BUSINESS PARK ON UUDISTUNUT!

Työhyvinvointi syntyy työn arjessa ja sen edistämistä voi tukea työympäristön kautta – siksi myös Hills Business Park on uudistunut.

Tarjolla on aivan uusia kaikkia vuokralaisia palvelevia tiloja yhteiseen tekemiseen ja virkistäytymiseen: ryhmäliikuntatila, uudistunut kuntosali, kahvila & lounge-alue rentoon työskentelyyn ja yhdessäoloon, ravintola-alue sekä kesäunelmat täyttävä aurinkoterassi. Ikkunoista avautuvat huikeat näkymät ympäröivään kaupunkiin ja alueen luontoon.

 

Hills Business Parkissa on huolehdittu kaikkien tarvittavien peruspalveluiden toimivuudesta, meillä työpäiväsi sujuu vaivattomasti turvallisessa ja miellyttävässä ympäristössä. Arkeasi helpottaa niin auton- kuin vaatteidenkin pesulapalvelu, sekä tiloissa sijaitseva Smartpost-automaatti.

HILLS BUSINESS PARK TARJOAA KAIKKI TARVITTAVAT PALVELUT

LOUNGE VIRKISTÄYTYMISEEN

5. kerroksen upouusi kahvila & lounge-alue on ihanteellinen taukoja ja rentoa työskentelyä varten: sieltä löytyy niin terassi, ryhmäliikuntatila, runsaasti mukavia sohvia, biljardipöytä ja muita pelejä.

LIIKUNTA KRUUNAA ENERGISEN TYÖPÄIVÄN

Miltä kuulostaisi mindfullness-jooga ennen palaveria? Tai vaikkapa viikoittainen salitunti personal trainerin kanssa vain teidän työntekijöille? Vai saisiko ryhmäliikuntatunti porukan liikkeelle?

Kumppanimme tuottaa monipuolisia yksilö- ja ryhmävalmennuksia, jotka rakennetaan asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti niin, että mahdollisimman moni työntekijä hyötyy palvelusta parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisäksi kiinteistön kellarikerroksessa sijaitsevat kuntoilu- ja sosiaalitilat ovat ilmaiseksi käytössä kaikille kiinteistössä työskenteleville. Täysin uudistuneessa kuntosalissa on sekä aerobiseen että voimaharjoitteluun soveltuvia kuntoilulaitteita. Pukuhuoneissa on lukittavat pukukaapit, jotka saa ottaa käyttöönsä kuntoilun ja peseytymisen ajaksi.

AULAPALVELU AUTTAA VIERAASI PERILLE

Ammattitaitoinen aulapalvelumme ottaa vastaan vieraasi. Aulapalvelu ohjaa arkisissa tilojen ja palveluiden käyttöön liittyvissä asioissa ja toimii myös yrityksesi käyntikorttina asiakkaittesi suuntaan.

Aukioloaika: ma-pe klo 8:00 – 16:00

 

Hills aula

Sähköposti: aula.hills1.FMS.FI@sodexo.com

Puhelin: 050 421 1350

RAVINTOLASSAMME SYÖT TERVEELLISESTI

Hills Business Parkissa sijaitsee avara ja viihtyisä Sodexon ravintola, joka sai uuden ilmeen vuoden vaihteessa. Ravintola panostaa erityisesti työhyvinvointia ja -tehoa edistävään terveelliseen ruokavalioon: voit nauttia vaikkapa smoothieista, vihermehuista ja terveellisesti kootuista lounasvaihtoehdoista. Aamupalan ja lounaan lisäksi ravintola tarjoaa myös kahvila- ja tilausravintolapalveluita sekä hyviä vaihtoehtoja kokouksiin ja edustukseen.

 

Ravintolan aukioloajat:

ma-pe klo 7:30–15:00

 

Lounas tarjolla:

ma-pe klo 10:30–13:30

 

Tutustu lounaslistaan täältä.

KOKOUS- JA EDUSTUSTILAT VENYVÄT MONIIN TARPEISIIN

Business Parkissa on vuokrattavissa erikokoisia 4-16 hengen kokoustiloja, 60 (+20) hengen auditorio sekä edustus- ja saunatilat. Sauna- ja edustustilat sekä auditorio sijaitsevat kiinteistön ylimmässä kerroksessa, josta avautuvat upeat näkymät Espoon luontoon – ihaile maisemia vaikkapa terassilta! Siistit ja viihtyisät edustustilat sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin.

 

TUTUSTU KOKOUSTILOIHIN