InnoWellnessin liikuntapalvelut innostavat liikkumaan Hillsissä

Liikkuminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen on tehty Hillsissä helpoksi. Ryhmäliikuntaan voi osallistua ja kuntosalille poiketa vaikka kesken työpäivän. Aina on hyvä päivä liikkua etenkin, kun Hills Business Park tarjoaa sen vuokralaisyrityksilleen osana toimistotalon palveluja. Svedbergsin henkilöstö on jo lähtenyt liikkeelle. 

Hillsin liikunta- ja hyvinvointipalveluista vastaava InnoWellness on suunnitellut Business Parkin liikuntatilat toimiviksi ja liikkumiseen innostaviksi. Ryhmäliikuntatila ja joogasali kylpevät 5. kerroksen valossa. Tilojen yhteydessä oleva lounge soveltuu yritysten työhyvinvointitapahtumiin. Kuntoilutuokion päätteeksi loungen kahvilasta saa kätevästi välipalan, kuten virkistävän smoothien. Alakerroksen kuntosalissa harjoittelu onnistuu pienryhmissä tai itsenäisesti oman aikataulun mukaan.  

– On innostavaa nähdä, että liikunta kiinnostaa ja innokkaimmat vakiokävijät osallistuvat liikuntaan jopa etäpäivien aikana. Ohjattu liikunta on hyvä lisäinnostaja tulla toimistolle tapaamaan kollegoita, kertoo InnoWellnessin perustaja, valmentaja Jaana Aaltonen

Rahanarvoinen etu työhyvinvoinnin edistämiseksi 

InnoWellness kannustaa yrityksiä siihen, ettei vastuu hyvinvoinnista jäisi pelkästään yksilölle. Kun yrityskulttuuri kannustaa itsestä huolehtimiseen, sille löytyy aikaa kiireisessäkin arjessa. Liikunta on Jaana Aaltosen mukaan helpoin tapa aloittaa, ja liikkumisesta käynnistyvät usein muutkin elämäntapamuutokset. Hillsin ohjatut liikuntatunnit sopivat jokaiselle ikään ja aloituskuntoon katsomatta, sillä liikkua voi aina omien voimavarojen mukaan. Lisäksi on palkitsevaa, kun huomaa kuntonsa nousevan.  

– Koska tuntemukset omasta kunnosta voivat vaihdella, rohkaisen aloittamaan. Ei koskaan kannata jättää tulematta sen vuoksi, ettei kunto kestäisi sillä tuntimme sopivat ihan jokaiselle, Aaltonen jatkaa. 

Liikunta vaikuttaa työhyvinvoinnin lisäksi tiimihenkeen 

InnoWellnessin ryhmäliikuntatunnit sekä ohjaajat keräävät osallistujilta kiitosta. Ryhmäkokoja on pienennetty, jotta osallistumisen kynnys on matala. Suositummat tunnit täyttyvät nopeasti ja iltapäivä on mieluisin aika liikkua. Ohjaajat ilahtuvat vakiokävijöistä. Yhteishenki liikuntatuokioissa on kannustava.  

Työnantajan mahdollistama liikkuminen on rahanarvoinen etu, jonka vaikutukset hyvinvointiin ja yhteishenkeen näkyvät. Siksi InnoWellnessin ohjaajat toivovat, että yhä useampi Hillsissä työskentelevä käyttäisi erinomaisia liikuntamahdollisuuksiaan. Liikunta vaikuttaa terveyden ja hyvinvoinnin lisäksi työilmapiiriin. Kun on työn lisäksi muutakin yhteistä tekemistä, se luo yhteishenkeä ja auttaa jaksamaan.  

– Myös kuntosalille toivomme uusia kävijöitä. Saliharjoittelu on todella monipuolista ja terveyshyödyt merkittäviä. Voisimme Hillsin pienryhmissä kokeilla vaikka uudenlaista toiminnallista saliharjoittelua, Jaana Aaltonen innostaa. 

Svedbergs hyödyntää liikuntapalveluja monipuolisesti 

InnoWellness houkuttelee palveluidensa äärelle esittelemällä niitä Hills Business Parkin intranetissä, infotauluilla, sähköisessä uutiskirjeessä ja vuokralaistapahtumissa. Hillsin mahdollistamien liikuntapalvelujen lisäksi InnoWellness tarjoaa yrityksille räätälöityjä palveluja, kuten taukojumppaa, virkistyspäiviä ja työhyvinvointitapahtumia 

Svedbergsin Suomen toiminnoista vastaava Marko Saarikoski kertoo, että yrityksessä on herätty huomaamaan liikunnan merkitys työkyvyn ylläpidossa. InnoWellnessin palvelut osana kiinteistön tarjoamia palveluja ilahduttavat. Osa Svedbergsin henkilöistä käy ryhmäliikunnassa ja osa kuntosalilla. Ravintoaiheisen luennon äärelle keräännyttiin yhdessä loungeen. Lisäinnoittajana liikkumiseen yritys on tarjonnut työntekijöilleen myös InnoWellnessin räätälöityjä palveluja, kuten personal trainer -tapaamiset. 

– Yksi merkittävä syy viihtyä Hillsissä ovat kiinteistön palvelut. Liikuntapalveluja on helppo käyttää, kun sisätilojen kautta pääsee liikuntatiloihin ja liikkumaan kätevästi ennen työpäivää tai sen jälkeen. Kaikkineen InnoWellnessin henkilöt ovat innostavia ja yhteydenpito helppoa. Toivomme kovasti, että palvelut jatkuvat, toteaa Country Manager Marko Saarikoski Svedbergsiltä.

************* 

Svedbergs on tunnettu laadukkaista kylpyhuonetuotteista ja -kalusteista. Yritys on perustettu vuonna 1920 ja on valmistanut tuotteitaan vuodesta 1962. Tänään yritys on kylpyhuonekalusteiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Tuotekehitys ja -valmistus tapahtuvat pääosin omassa tehtaassa Dalstorpissa Ruotsissa. Lisätietoja: https://www.svedbergs.fi/.