Edustavat tilat ja erinomaiset palvelut ovat bränditeko – case Salesmart

Salesmartin houkutteli Hills Business Parkin pientoimistoalueelle sen modernius ja edustavuus. Myynnin ulkoistuspalveluita tarjoava yritys arvostaa suuresti myös korkeatasoisia ravintolapalveluita ja osaavaa henkilöstöä.

Salesmart tarjoaa myynnin ulkoistuspalveluita HoReCa- ja vähittäiskaupan aloille. Heidän tavoitehakuisen toimintansa avulla on kasvatettu lukuisten elintarvikkeiden- ja non-food-tuotteiden myyntiä ja markkinaosuuksia Suomessa jo vuodesta 2003.

Suurin osa Salesmartin toiminnasta tapahtuu kentällä – asiakkaiden parissa ja myymälöissä – ja siksi suuret toimistotilat eivät ole heille välttämättömyys. Heidän luonaan kuitenkin käy paljon vieraita, minkä vuoksi toimintaympäristön edustavuus on tärkeää. Juuri tästä syystä Salesmart muutti Hills Business Parkin pientoimistoalueelle vuonna 2020.

5. kerroksen pientoimistoalue tukee Salesmartin brändiä

Salesmartin toimisto sijaitsi aiemmin Hills Business Parkin torni 2:ssa. Mutta kun toimitusjohtaja ja omistaja Jani Arposuo kuuli Torni 1:n 5. kerrokseen valmistuneesta pientoimistoalueesta yhteisine loungeineen ja palveluineen, syntyi päätös muutosta nopeasti.

”Tilantarpeemme ei ole suuri, mutta tilojen edustavuus ja ympäröivien palveluiden laadukkuus ovat meille erittäin tärkeitä. Hillsin modernilla pientoimistoalueella juuri näihin seikkoihin on panostettu. Luonamme vierailee paljon päämiehiä Euroopasta ja muualta, ja tilat palveluineen ovat brändimme jatke.”

Salesmartin 20-vuotisjuhlat vietettiin Hillsin loungessa

Pientoimistoalueen yhteydessä on lounge-alue, jonka sohvat, biljardipöydät ja ulkoterassi kutsuvat rentoon työskentelyyn ja jonka ryhmäliikuntatilat sekä hierontapalvelut auttavat virkistymään ja palautumaan vaikka kesken työpäivän.

Lounge-tilat ovat kuitenkin varattavissa myös tapahtumakäyttöön, ja Salesmart hyödynsikin tilaa omissa 20-vuotisjuhlissaan. Yritys vastasi itse juhlien sisällöstä, ja Hillsin palvelutuottaja Sodexo huolehti tarjoiluista.

”Juhlat olivat menestys. Vieraita oli noin 70, ja ehkä 20–30 olisi vielä mahtunut mukaan. Erityiskiitos täytyy antaa cateringille, joka hoiti tonttinsa erinomaisesti”, Arposuo kertoo.

    Puitteet, palvelut ja ihmiset – Hills Business Parkissa kokonaisuus toimii

    Salesmart arvostaa Hills Business Parkissa sitä, että kokonaisuus vastaa erinomaisesti juuri heidän tarpeisiinsa. Heidän henkilöstönsä tekee työtä ensisijaisesti kentällä, minkä vuoksi Hillsin sijainti valtaväylien läheisyydessä ja hyvät pysäköintimahdollisuudet palvelevat heitä erinomaisesti. Palveluiden ja puitteiden laadukkuus on myös tärkeää, koska ne koetaan osaksi yrityksen omaa brändiä. Erityisen korkealle Arposuo kuitenkin arvostaa Hills Business Parkissa työskenteleviä ihmisiä.

    ”Kaikki aulahenkilöistä palveluntarjoajiin osaavat hommansa ja luovat paikkaan upean ilmapiirin. HoReCa-alan toimijana minun on myös erityisesti kehuttava, aiemmin mainitun cateringin lisäksi, Hillsin lounaspalveluita, joiden taso on erittäin korkealla.”