Yhteiset tilat kasvattavat työtilaa ja tehokkuutta

Terveellisen ja turvallisen työympäristön arvo on noussut poikkeusaikana. Hills Business Parkissa vaatimuksiin on vastattu myös hyvin suunnitelluilla yhteisillä tiloilla ja uudella pientoimistoalueella. Kaikille vuokralaisyrityksille avoimet tilat täydentävät yrityksenne toimitiloja tuoden tehokkuutta jokaiseen työpäivään.

Monitilatoimisto vastaa tietotyön vaatimuksiin

Työympäristöt ovat kehittyneet rinnan tietotyön muutosten kanssa. Avokonttoreiden rinnalle ovat nousseet monitilatoimistot, jotka mahdollistavat tietotyön tekemisen joustavasti tekijän tarpeita kunnioittaen. Monitilaratkaisujen ajatuksena on, että työ tehdään tai sen voi siirtää parhaiten soveltuvaan tilaan. Hillsistä vuokrattavat tilat on suunniteltu muuntojoustaviksi – toimintoja on mahdollista lisätä ja toimitilaa kasvattaa tarvittaessa. Toimistotalojen yhteiset tilat lisäävät mahdollisuuksia liikkua, kokoustaa ja tehdä töitä yhdessä sekä yksin.

Yritystoiminta kukoistaa avarissa maisemissa

Hillsin kahden toimistotalon kokonaisuudessa pääset nauttimaan rauhoittavista metsämaisemista tai inspiroitumaan Turun väylän valonauhoista. Hillsin vuokratilat ovat räätälöitävissä yrityksen toiminnan ja henkilömäärän mukaan. Työympäristön toimivuutta lisäävät luonnon valo, hyvä ilmastointi, akustiikka, valaistus ja mietityt kulkureitit. Omia toimitiloja rauhoittavat muun muassa puhelinkopit yhteisillä käytävillä.

Kattavat arjen palvelut kuntoilusta kahvilaan

Lisää virtaa työpäiviin tuo 5. kerroksen kaikille avoin lounge-alue, joka soveltuu kevyen keskittymisen työhön ja rentoihin palavereihin kahvilassa, sohvaryhmillä tai aurinkoterassilla. Tarpeelliset tauot voi käyttää vaikka biljardipöydän ääressä, käymällä hierojalla, kuntosalilla tai ryhmäliikunnassa. Hillsistä löytyvät myös vaatepesula- ja autonpesupalvelut sekä SmartPosti – aloittavakin yritys saa kaikki ison toimistotalon palvelut.

Työpajaa, kokoustamista ja ideointia omassa rauhassa

Hillsistä on vuokrattavissa 4–16 hengen neuvottelu- ja ryhmätyötiloja, auditorio sekä edustus- ja saunatilat. Erityyppiset tilat mahdollistavat kokoustamisen, luottamuksellisen työn tekemisen ja työpajatyöskentelyn. Hillsin kokoustiloissa on laadukkaat työvälineet projekti- ja virtuaalityöhön, vahvat verkkoyhteydet ja toimivat itc-palvelut.

Lue lisää palveluistamme.