Viihtyisimmät toimitilat, missä olemme olleet – case Bos

Viihtyisimmät toimitilat, missä olemme olleet

Joustavuus muuttotilanteessa ratkaisi siirtymisemme Hills Business Parkiin. Edellisen toimitilamme arkea haittaavat puutteet olivat kirkastaneet odotuksemme uudesta toimistosta. Kaikki mitä tarvitsimme tilojen osalta, onnistui Hillsissä yhden neuvottelun perusteella.

Tila piirrettiin toiveiden mukaisesti

Vaikka käytössämme ollut edellinen toimisto olikin moderni, se ei ollut toimintaamme sopivin. Niinpä muutimme Hillsiin marraskuussa 2019 tilaan, josta avautuu vehreät ja avarat maisemat. Hillsin saavutettavuus on erinomainen ja pysäköintipaikkoja riittää.

Hills Business Parkin äärimmäinen joustavuus muuttovaiheessa on jäänyt mieleen. Viidennen kerroksen ensimmäisenä käyttäjäyrityksenä saimme vaikuttaa lattiamateriaaleihinkin. Toiveemme kosteapyyhittävistä lattiapinnoista toteutettiin mutkattomasti. Joustoa löytyi myös kun tarvitsimme kymmenen työpisteen lisäksi sähköistyksen kylmäkaapille. Vichy pitää koodarimme vauhdissa!

Puhelinkopit rauhoittavat tilan työskentelylle

Erityisen paljon arvostamme sitä, että saimme pyytämämme puhelinkopit heti toimistotilamme välittömään yhteyteen käytävälle. Sillä jos useampi henkilö puhuisi lukuisia puhelujaan avokonttorissa, silloin tuottavuus kyllä loppuisi.

Myös kahvi- ja ruokailutilat ovat kätevästi kerroksen yhteisissä tiloissa. Hyvin huollettu kahvikone pitää kahvitilan siistinä ja jaettu tulostin palvelee kaikkia kerroksen yrityksiä. Kesäkuun helteetkään eivät tuottavuutta haitanneet, koska tehokas ilmastointi piti tilat raikkaina

Häiriötön langaton lähiverkko on toiminnallemme elinehto. Hills Business Parkin wifi on palvellut meitä moitteettomasti. Katkoja on ollut tasan yksi ja sekin hoidettiin nopeasti kuntoon.

Loungesta näkee kauas pitkin Turuntietä

Muuttovaiheessa arvelimme loungen käytön jäävän vähäiseksi. Päinvastoin – olemme pelanneet siellä biljardia työajan jälkeen ja viettäneet jo yhdet iloiset pikkujoulut. Tiloista avautuvat näköalat jaksavat aina ilahduttaa. Voin vilpittömästi sanoa, että nyt meillä on viihtyisin konttori ja joustavimmat toimitilapalvelut BOSin 15-vuotisen toiminnan ajalta.

BOS on digitaalisen hinnastokäsittelyn ja laajojen tilausjärjestelmien palveluntarjoaja, joka sujuvoittaa yritysten välistä kaupankäyntiä tuoden säästöjä hankintaan ja tehoa myyntiin. Yrityksen asiakkaina ovat isot rakennusalan yritykset, tekniset tukkukaupat, tuotannolliset yritykset, julkisyhteisöt, kunnat ja kaupungit.

 

Esa Saukkonen, toimitusjohtaja, BOS Suomi

 

 

 

Jos voimme auttaa tila-asioissa, ota yhteyttä Jasseen!

GEM Property Oy
Jasse Huhtamaa
jasse.huhtamaa@gemproperty.fi
Puh. 0400 805 707

Yhteydenottolomake >>

Takaisin asiakastarinoihin >>