TARPEIDESI MUKAISET TOIMITILAT

Toimitilat ovat muokattavissa yrityksen työnteon vaatimusten mukaan, tukemaan niin yhteistyötä, vuorovaikutusta kuin keskittymistä, antaen mahdollisuuden myös pieniin irtiottoihin päivän aikana.

Voit laajentaa omaa työympäristöä 5. kerroksen lounge-alueelle, joka sopii hyvin rentoon työskentelyyn, pieniin työpalavereihin tai irtiottoon työskentelystä.  Laaja palveluvalikoima kattaa mm. oman ravintolan, kahvilan, vuokrattavat neuvottelutilat ja lukuisia hyvinvointi-palveluita. Lue lisää palveluista.

Meiltä löydät työtilat, jotka tukevat samanaikaisesti niin työntekijöiden hyvinvointia kuin tuottavuutta. Katso vapaat tilat tai ota yhteyttä niin katsotaan juuri teille sopiva tilaratkaisu.

Vapaat toimitilat

Hills Business Park tarjoaa työtilat, jotka tukevat samanaikaisesti niin työntekijöiden hyvinvointia kuin tuottavuutta. Hillsistä vuokrattavat tilat ovat helposti muunneltavissa ja mitoitukset antavat erittäin hyvin myöten monitilatoimistojen suunnittelun.

HUIKEAT NÄKYMÄT VAPAUTTAVAT AJATUKSET LENTOON

Hills Business Parkin ikkunoista avautuvat huikeat näkymät ympäröivään kaupunkiin ja alueen luontoon. Paikalle saavut vaivattomasti omalla autolla, julkisilla kulkuvälineillä tai pyörällä. Parkkipaikka löytyy aina alta aikayksikön.

 

Tilat ovat muokattavissa yrityksen työnteon vaatimusten mukaan, tukemaan niin yhteistyötä, vuorovaikutusta kuin keskittymistä, antaen mahdollisuuden myös pieniin irtiottoihin päivän aikana.