October 19, 2016

Toimitilat

Tee työpäivästäsi oman näköisesi Hills Business Parkin joustavien puitteiden avulla! Kiinteistössä on mm. oma ravintola, vuokrattavaa neuvottelutilaa, rauhallisen työskentelyn alueita, aurinkoterassi, edulliset pesulapalvelut ja kuntosali.

Nyt ennakkomarkkinoinnissa 5. kerroksen käyttäjälähtöiset toimistotilat, joihin luodaan onnistumisia, vuorovaikutusta ja yhteistyötä tukeva yhteiskäyttöalue. Alue on kaikkien vuokralaisten käytössä sen valmistuessa vuodenvaihteessa 2020. Eri tekemisille löytyy tästä tilakokonaisuudesta täyden potentiaalin työpisteet ja oleskelualueet!

Tutustu Torni 1:n ja 2:n eri tilavaihtoehtoihin:

Hills vuokrattavat tilat

Hills Business Park tarjoaa työtilat, jotka tukevat samanaikaisesti niin työntekijöiden hyvinvointia, kuin tuottavuutta. Mankkaa Hillsistä vuokrattavat tilat ovat helposti muunneltavissa ja mitoitukset antavat erittäin hyvin myöten monitilatoimistojen suunnittelun.

Muuntojoustavuuden lisäksi ylempien kerrosten ikkunoista avautuvat huikeat näkymät ympäröivään kaupunkiin ja alueen luontoon. Paikalle saavut vaivattomasti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin, myös pyöräilijät on huomioitu.

Tilat muokattavissa yrityksen työnteon vaatimusten mukaan, tukemaan niin yhteistyötä, vuorovaikutusta kuin keskittymistä, antaen mahdollisuuden myös pieniin irtiottoihin päivän aikana.