TARPEIDESI MUKAISET TOIMITILAT

Tee työpäivästäsi itsesi näköinen Hills Business Parkin joustavien puitteiden avulla!

Kiinteistössä on mm. oma ravintola, lounge-kahvila, vuokrattavaa neuvottelutilaa, auditorio, autonpesupalvelu, aurinkoterassi, vaatepesulapalvelut, kuntosali, ryhmäliikuntatila sekä hierojan vastaanotto.

 

5. kerrokseen on valmistunut upouusi pientoimistoalue. Sieltä löytyvät käyttäjälähtöiset toimistotilat sekä moderni kahvila & lounge-alue taukoja ja rentoa työskentelyä varten. Lounge-alueelta löytyy terassi, ryhmäliikuntatila, runsaasti mukavia sohvia, biljardipöytä ja muita pelejä. Ihanteellinen paikka pieniä työpalavereja sekä työstä irtautumista varten!

 

KATSO VAPAAT TOIMITILAT

Hills Business Park tarjoaa työtilat, jotka tukevat samanaikaisesti niin työntekijöiden hyvinvointia kuin tuottavuutta. Hillsistä vuokrattavat tilat ovat helposti muunneltavissa ja mitoitukset antavat erittäin hyvin myöten monitilatoimistojen suunnittelun.

HUIKEAT NÄKYMÄT VAPAUTTAVAT AJATUKSET LENTOON

Hills Business Parkin ikkunoista avautuvat huikeat näkymät ympäröivään kaupunkiin ja alueen luontoon. Paikalle saavut vaivattomasti omalla autolla, julkisilla kulkuvälineillä tai pyörällä. Parkkipaikka löytyy aina alta aikayksikön.

 

Tilat ovat muokattavissa yrityksen työnteon vaatimusten mukaan, tukemaan niin yhteistyötä, vuorovaikutusta kuin keskittymistä, antaen mahdollisuuden myös pieniin irtiottoihin päivän aikana.

 

Tutustu eri tilavaihtoehtoihin:

VUOKRATTAVAT TOIMISTOTILAT