Täällä palvelu todellakin pelaa – case Stadium

Täällä palvelu todellakin pelaa – case Stadium

Hills valikoitui asemapaikaksemme vuoden 2019 lopulla, kun olimme vertailleet useita tarjolla olevia vaihtoehtoja. Ratkaiseva tekijä valinnassa oli Hillsin tarjoama kokonaisuus. Täällä kohtasivat paitsi meille tuttu alue ja talon omistajan vahva tahto kehittää palveluita. Näistä syistä Hills pystyikin kilpailemaan lähempänä Helsingin keskustaa sijaitsevien kohteiden kanssa.

Hillsin sijainti valtaväylien risteyksessä oli luonnollisesti tärkeä tekijä, sillä vierailijoiden lisäksi järjestämme useita kertoja vuodessa myyntikokouksia ja koulutustilaisuuksia eri puolilla maata sijaitsevien myymälöiden päälliköille. Moni ensimmäistä kertaa Hillsistä vieraillut kehuu liikenneyhteyksiä ja täältä avautuvia maisemia. Myös pysäköintipaikkojen merkitys on osoittautunut myöhemmin yllättävänkin merkittäväksi arjen helpottajaksi.

Hyvin toimivat palvelut helpottavat arjessa

Järjestämme useita koulutustapahtumia ja kokouksia vuodessa, joten kokous- ja auditoriotilat sekä catering ja lounaspalveluilla on meille tärkeä rooli. Työpaikkaruokailu on aina ollut tärkeä osa ihmisten jaksamisessa ja viihtymisessä, mutta ruoan laadun ja terveellisyyden merkitys on mielestäni entisestäänkin kasvanut.

Hyvin toimivat aulapalvelut helpottavat ja säästävät aikaamme arjessa. Aulan henkilökunta on todella avuliasta ja haluavat toteuttaa kaikki esittämämme toiveet.

5. kerroksen lounge ja sen kahvilamiljöö on tullut suosituksi henkilökuntamme parissa ja työskentely siellä tuo usein vaihtelua arkeen. Koska henkilökuntamme elää ja hengittää urheilua, talon kuntosali- ja suihkutilat ovat meillä kovassa käytössä.

Meidän näköisemme toimisto

Nämä tilat mahdollistavat liiketoiminnan kehittämisen ja täällä huomioidaan vuokralaisen tarpeet. Toiveitamme kuultiin rakennusvaiheessa ja meille ehdotettu sisustusratkaisupaketti oli hyvin kattava ja laadukas. Sen pohjalta oli iloa suunnitella oma toimistomme.

Stadium on ruotsalainen urheiluvälineitä ja -vaatteita myyvä kauppaketju, jonka ensimmäinen myymälä Suomessa avattiin vuonna 2001 Helsingin Forumissa. Tällä hetkellä ketjulla on Suomessa yhteensä 32 myymälää. Keväällä 2015 lanseerattiin Stadium Outlet-konsepti, jolla on 13 myymälää eri puolilla Suomea.

 

Jaakko Soini, Stadium, maajohtaja

 

 

 

Jos voimme auttaa tila-asioissa, ota yhteyttä Jasseen!

GEM Property Oy
Jasse Huhtamaa
jasse.huhtamaa@gemproperty.fi
Puh. 0400 805 707

 

Yhteydenottolomake >>

Takaisin asiakastarinoihin >>