Sijainti ja kulkuyhteydet

SIJAINTI JA KULKUYHTEYDET

Tunnissa Turusta, vartissa Stadista. Ja puolessa tunnissa lentokentälle.

TULEN AUTOLLA

Turun moottoritien tai kehätie II kautta. Hillsin pihasta löydät vieraspysäköintipaikat sisäänkäyntien läheisyydestä. Pihalta löytyy myös sähköautojen latauspisteitä, jotka ovat vapaasti kaikkien käytettävissä Virta-sovelluksella. Vuokratut pysäköintipaikat on nimetty, näitä löytyy sekä pihalta että valvotuista parkkihalleista.

Hae reittiohjeet Googlesta

TULEN BUSSILLA

Linjat 212 ja 213 kulkevat Helsinkiin (Kamppiin). Linjat 114, 548, 549 Tapiolaan sekä muita Espoon sisäisiä linjoja Leppävaaraan, Laajalahteen, Kauniaisiin ja Kivenlahteen.

Hae aikataulu pysäkille 2423 Klovinristi2425 Turunväylä Helsinkiin päin, 1313 Nihtisilta Turkuun päin.

HSL reittihaulla löydät oikean bussin nopeasti:

Hae reitti osoitteeseen Klovinpellontie 1-3

TULEN JUNALLA

Keran juna-asema sijaitsee noin 1,7 km päässä Hills Business Parkista. Junat U, E ja Y kulkevat Helsingistä  Kirkkonummelle.

Hae junien aikataulut Keran asemalle

TULEN PYÖRÄLLÄ

Pyöräilijöille löytyy pukuhuoneet ja suihkutilat ja pyörille telineitä parkkialueen vierestä sisäänkäyntien läheisyydestä. Katso paras pyöräilyreitti tästä.

Hills Business Park sijaitsee Mankkaalla, kehäteiden läheisyydessä ja alle 15 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Toimitilat on rakennettu Klovinkallion, yhden Espoon korkeimman mäen huipulle. Siellä nautit valoisista tiloista ja esteettömistä näkymistä alueen luontoon ja ympäröivään kaupunkiin!

 

Käyntiosoite

Klovinpellontie 1-3, 02180 Espoo