Liikuntaa ja terveyttä ylläpitäviä palveluja

Liikuntaa ja terveyttä ylläpitäviä palveluja

Hyvinvointi-trendi näkyy arjessa niin, että yritykset haluavat tarjota henkilöstölleen liikuntaa ja terveyttä ylläpitäviä palveluja. Kun tekemämme asiakaskyselyn mukaisesti suurin este liikkumiselle on kiire ja liikuntapaikan vaikea sijainti – toimistotalossa toimiessamme nämä asiat ratkeavat luontevasti.

Kuntosali, jooga ja valmennukset osana työpäivää

– Perustimme yrityksemme kolmen liikunta-alan asiantuntijan toimesta. InnoWellness on keskittynyt suunnittelemaan liikuntatiloja ja vastaamaan yritysliikuntapalveluista työpaikkojen yhteydessä. Tulimme Hillsiin mielellämme ja yhteistyömme on toiminut hyvin heti alusta alkaen. Hillsissa olevat liikunta- ja hyvinvointipalvelut haluttiin uudistaa tiloja myöten. Saimme vapaat kädet suunnitella talon alakerrassa oleva kuntosali laitteineen toimivaksi ja toteuttaa ryhmäliikuntatilan sekä joogasalin 5. kerrokseen. Tilojen yhteydessä oleva lounge sopii työhyvinvointiluentojen pitämiseen.

Liikuntavalmentajien suunnittelemat tilat laitteineen

– Aikataulu uudistuneen kuntosalin avaamiselle piti, mitä arvostamme asiakkaidemme puolesta. Valitsimme kuntosaliin laitteet, joilla on kokemuksemme mukaisesti suurin käyttöaste. Mietimme tarkkaan salin värit, valaistuksen sävyt ja peilit. Viihtyisät työpaikan yhteydessä olevat liikuntatilat on otettu hyvin käyttöön.

Ryhmäliikuntaa asiakaskyselyn perusteella

– Olemme asettaneet itsellemme tavoitteen liikuttaa koko taloa. Siksi käynnistimme toimintamme Hillissä kysymällä asiakasyritysten työntekijöiltä, minkälaiset ryhmäliikuntatunnit kiinnostavat ja mikä on itselle paras aika liikkua. Vastausten perusteella viikko-ohjelmassa on sekä aamu- että iltatunteja. Yhteistyömme Hillsin kanssa kattaa myös sen, että voimme auttaa vaikka terveellisen aamiaistarjoilun suunnittelussa tai tuoda räätälöidyt valmennukset sekä joogatuokion kokouspäivän yhteyteen.

Vakiokävijät ovat paras palaute

– Parasta palautetta meille on vakioasiakkaiden parantunut kunto. Yhteiset liikuntatuokiot tuovat Hillsiin uudenlaista yhteisöllisyyttä yli yritysrajojen. ’On mukavaa tutustua toisen firman ihmisiin’, on meille sanottu. Valmentajana muistutan, että rauhoittuminen lisää työhyvinvointia ja säännöllinen liikunta vähentää sairauspoissaoloja, mikä on etu ihan jokaiselle toimistotalon yritykselle.

 

 

Jaana Aaltonen, InnoWellness, valmentaja ja perustaja

 

 

 

Takaisin asiakastarinoihin >>