Asiakastarinat

ASIAKKAAMME
KERTOVAT

Kaikki meillä ovat Hills Business Parkin tiloihin tosi tyytyväisiä.

Hills Business Parkista löysimme meille juuri sopivat tilat, sillä tarvitsemme omaa lastauslaituria ja tilojen tuli olla muunneltavissa tarpeisiimme. Tarvitsimme esimerkiksi hieman korkeampaa huonekorkeutta tiloihin rakennettua puhdastilaa varten. Sijainti ja hyvät kulkuyhteydet olivat myös tärkeässä roolissa sekä tilojen kustannustehokkuus. Nämä kaikki toteutuivat erittäin hyvin Hills Business Parkissa, ja kaikki meillä ovat tiloihin tosi tyytyväisiä.

Marika Spartioti, Athlos Oy

Hills Business Parkin tilat voivat kasvaa yrityksemme kasvun mukana.

Tarvitsimme yrityksellemme tilat, jotka voisivat kasvaa yrityksemme kasvun mukana ja Hills Business Parkissa tämä on mahdollista. Työntekijämme tulevat töihin hyvin eri puolilta Uuttamaata, joten liikenneyhteydet junalla ja autolla ovat erittäin tärkeässä roolissa. Myös asiakkaiden on helppo tulla Hillsiin. Monipuolisista palveluista meillä on käytössä aulapalvelut, ravintola- ja catering-palvelut, saunatilat ja auditorio, parkkihalli ja kuntosali. Hills Business Parkissa palvelualttius on oikein hyvä – yleensä kaikki onnistuu ja vieläpä varsin kustannustehokkaasti.

Tuomas Hörkkö, Point Group Oy

”Hillsiin saimme toteuttaa liikuntatilat ja viikko-ohjelman, jotka houkuttelevat kävijöitä!”

InnoWellness on keskittynyt suunnittelemaan liikuntatiloja ja vastaamaan yritysliikuntapalveluista työpaikkojen yhteydessä. Tulimme Hillsiin mielellämme ja yhteistyömme on toiminut hyvin heti alusta alkaen. Hillsissa olevat liikunta- ja hyvinvointipalvelut haluttiin uudistaa tiloja myöten. Saimme vapaat kädet suunnitella talon alakerrassa oleva kuntosali laitteineen toimivaksi sekä olla mukana toteuttamassa 5. kerroksen jooga- ja ryhmäliikuntastudiota yhdessä sisustussuunnittelijoiden kanssa. Tilojen yhteydessä oleva lounge sopii työhyvinvointiluentojen pitämiseen.

Yhteiset liikuntatuokiot tuovat Hillsiin uudenlaista yhteisöllisyyttä yli yritysrajojen. ’On mukavaa tutustua toisen firman ihmisiin’, on meille sanottu. Valmentajana muistutan, että rauhoittuminen lisää työhyvinvointia ja säännöllinen liikunta vähentää sairauspoissaoloja, mikä on etu ihan jokaiselle toimistotalon yritykselle. Lue lisää.

–         Jaana Aaltonen, InnoWellness Oy, perustaja, yksilö- ja yritysvalmennusvastaava