Asiakastarinat

ASIAKKAAMME
KERTOVAT

Työelämää koronan jälkeen – miten toimistotyö muuttuu?

Koronakriisi on pakottanut meidät uusiin tapoihin tehdä työtä. Etätyöhön ja uusiin digitaalisin työkaluihin on totuttu nopeasti. Koronavirus on kiihdyttänyt digitalisaatiota.   Moni työpaikka onkin nyt ottanut digiloikan. Vanhat totutut tavat muuttuvat nyt enemmän ja nopeammin kuin vuosikymmeniin. Samalla ollaan huomattu, mitä eniten työyhteisössä ja yhdessä tekemisestä kaivataan.

Millaisena maailmamme aukeaa pandemian jälkeen? Mitä se tarkoittaa konkreettisesti? Tarjoaako uusi suhtautuminen etätyöhön enemmän mahdollisuuksia valita missä työnsä tekee tai milloin sen tekee? Miten työnantaja valmistautuu etätyötä kannustavaa toimintatapaan?

Lue lisää

”Hillsiin saimme toteuttaa liikuntatilat ja viikko-ohjelman, jotka houkuttelevat kävijöitä!”

InnoWellness on keskittynyt suunnittelemaan liikuntatiloja ja vastaamaan yritysliikuntapalveluista työpaikkojen yhteydessä. Tulimme Hillsiin mielellämme ja yhteistyömme on toiminut hyvin heti alusta alkaen. Hillsissa olevat liikunta- ja hyvinvointipalvelut haluttiin uudistaa tiloja myöten. Saimme suunnitella talon alakerrassa oleva kuntosali laitteineen toimivaksi sekä 5. kerroksen jooga- ja ryhmäliikuntastudiota.

Yhteiset liikuntatuokiot tuovat Hillsiin yhteisöllisyyttä yli yritysrajojen. Valmentajana muistutankin, että rauhoittuminen lisää työhyvinvointia ja säännöllinen liikunta vähentää sairauspoissaoloja.

Lue lisää

–         Jaana Aaltonen, InnoWellness Oy, perustaja, yksilö- ja yritysvalmennusvastaava

Kaikki meillä ovat Hills Business Parkin tiloihin tosi tyytyväisiä.

Hills Business Parkista löysimme meille juuri sopivat tilat, sillä tarvitsemme omaa lastauslaituria ja tilojen tuli olla muunneltavissa tarpeisiimme. Tarvitsimme esimerkiksi hieman korkeampaa huonekorkeutta tiloihin rakennettua puhdastilaa varten. Sijainti ja hyvät kulkuyhteydet olivat myös tärkeässä roolissa sekä tilojen kustannustehokkuus. Nämä kaikki toteutuivat erittäin hyvin Hills Business Parkissa, ja kaikki meillä ovat tiloihin tosi tyytyväisiä.

Marika Spartioti, Athlos Oy

Hills Business Parkin tilat voivat kasvaa yrityksemme kasvun mukana.

Tarvitsimme yrityksellemme tilat, jotka voisivat kasvaa yrityksemme kasvun mukana ja Hills Business Parkissa tämä on mahdollista. Työntekijämme tulevat töihin hyvin eri puolilta Uuttamaata, joten liikenneyhteydet junalla ja autolla ovat erittäin tärkeässä roolissa. Myös asiakkaiden on helppo tulla Hillsiin. Monipuolisista palveluista meillä on käytössä aulapalvelut, ravintola- ja catering-palvelut, saunatilat ja auditorio, parkkihalli ja kuntosali. Hills Business Parkissa palvelualttius on oikein hyvä – yleensä kaikki onnistuu ja vieläpä varsin kustannustehokkaasti.

Tuomas Hörkkö, Point Group Oy