February 15, 2019

Asiakastarinat

Sijainti oli meille tärkein kriteeri toimitilaa valitessa, ja Hills Business Parkiin on todella hyvät liikenneyhteydet. Toimitilat palvelevat hyvin tarpeitamme, sillä muunneltavissa tiloissa on tarvittaessa kasvunvaraa. Palvelu on hyvin ystävällistä, ravintola on vieressä, autot saa parkkihalliin, neuvottelutiloja löytyy vuokrattavaksi ja catering-palvelut toimivat – joten olemme kokonaisvaltaisesti tyytyväisiä.

– Christoffer Henriksson, Kiinteistömaailma

 

Tarvitsimme yrityksellemme tilat, jotka voisivat kasvaa yrityksemme kasvun mukana ja Hills Business Parkissa tämä on mahdollista. Työntekijämme tulevat töihin hyvin eri puolilta Uuttamaata, joten liikenneyhteydet junalla ja autolla ovat erittäin tärkeässä roolissa. Myös asiakkaiden on helppo tulla Hillsiin. Monipuolisista palveluista meillä on käytössä aulapalvelut, ravintola- ja catering-palvelut, saunatilat ja auditorio, parkkihalli ja kuntosali. Hills Business Parkissa palvelualttius on oikein hyvä – yleensä kaikki onnistuu ja vieläpä varsin kustannustehokkaasti.

– Tuomas Hörkkö, Point Group Oy

 

Hills Business Parkista löysimme meille juuri sopivat tilat, sillä tarvitsemme omaa lastauslaituria ja tilojen tuli olla muunneltavissa tarpeisiimme. Tarvitsimme esimerkiksi hieman korkeampaa huonekorkeutta tiloihin rakennettua puhdastilaa varten. Sijainti ja hyvät kulkuyhteydet olivat myös tärkeässä roolissa sekä tilojen kustannustehokkuus. Nämä kaikki toteutuivat erittäin hyvin Hills Business Parkissa, ja kaikki meillä ovat tiloihin tosi tyytyväisiä.

– Marika Spartioti, Athlos Oy