Asiakastarinat

ASIAKKAAMME
KERTOVAT

Hills on varsinainen näköalapaikka työskentelyyn

Printcom

Valinnassa uusien toimitilojen osalta Hills Business Park erottui edukseen. Logistisesti toimistollemme Espoon Mankkaalle on helppo saapua ja sujuva poistua vierailujen jälkeen. Tekniset asiantuntijamme ja asiakkaamme arvostavat riittävän kokoisia parkkitiloja liikkuvathan he jatkuvasti töidensä vuoksi.

Olemme uudistamassa brändiämme ja osa muutosta ovat uudet toimitilamme. Pääsimme suunnittelemaan omaan toimintaamme sopivat tilat Hills Business Parkiin. Näköalat Klovinkallion huipulta ovat huimaavat ja niitä kehuvat niin henkilöstömme kuin vierailijat. Huikeilla näkymillä on osansa työviihtyvyyden kasvussa. Toimistollemme on aina mukava tulla.

Lue lisää

– Jyrki Vaara, Printcom Center Oy, toimitusjohtaja

Viihtyisimmät toimitilat missä olemme olleet

Bos Suomi

Hills Business Parkin äärimmäinen joustavuus muuttovaiheessa on jäänyt mieleen. Viidennen kerroksen ensimmäisenä käyttäjäyrityksenä saimme vaikuttaa lattiamateriaaleihinkin. Toiveemme kosteapyyhittävistä lattiapinnoista toteutettiin mutkattomasti. Hillsistä avautuu vehreät ja avarat maisemat. Hillsin saavutettavuus on erinomainen ja pysäköintipaikkoja riittää.

Tyylikkäissä lounge-tiloissa olemme pelanneet biljardia työajan jälkeen ja viettäneet jo yhdet iloiset pikkujoulut. Tiloista avautuvat näköalat jaksavat aina ilahduttaa. Voin vilpittömästi sanoa, että nyt meillä on viihtyisin konttori ja joustavimmat toimitilapalvelut BOSin 15-vuotisen toiminnan ajalta.

Lue lisää

–  Esa Saukkonen, Bos Suomi, toimitusjohtaja

Täällä palvelu todellakin pelaa

Stadium

Järjestämme useita koulutustapahtumia ja kokouksia vuodessa, joten kokous- ja auditoriotilat sekä catering ja lounaspalveluilla on meille tärkeä rooli. Työpaikkaruokailu on aina ollut tärkeä osa ihmisten jaksamisessa ja viihtymisessä, mutta ruoan laadun ja terveellisyyden merkitys on mielestäni entisestäänkin kasvanut. Sodexhon ylläpitämä lounasravintola Hills on myös ollut positiivinen yllätys.

Koska henkilökuntamme elää ja hengittää urheilua, talon kuntosali- ja suihkutilat ovat kovassa käytössä. Lisäksi 5. kerroksen lounge ja sen kahvilamiljöö on tullut suosituksi henkilökuntamme parissa ja työskentely siellä tuo usein vaihtelua arkeen.

Lue lisää

–  Jaakko Soini, Stadium, maajohtaja

Työelämää koronan jälkeen – miten toimistotyö muuttuu?

Koronakriisi on pakottanut meidät uusiin tapoihin tehdä työtä. Etätyöhön ja uusiin digitaalisin työkaluihin on totuttu nopeasti. Koronavirus on kiihdyttänyt digitalisaatiota.   Moni työpaikka onkin nyt ottanut digiloikan. Vanhat totutut tavat muuttuvat nyt enemmän ja nopeammin kuin vuosikymmeniin. Samalla ollaan huomattu, mitä eniten työyhteisössä ja yhdessä tekemisestä kaivataan.

Millaisena maailmamme aukeaa pandemian jälkeen? Mitä se tarkoittaa konkreettisesti? Tarjoaako uusi suhtautuminen etätyöhön enemmän mahdollisuuksia valita missä työnsä tekee tai milloin sen tekee? Miten työnantaja valmistautuu etätyötä kannustavaa toimintatapaan?

Lue lisää

Kaikki meillä ovat Hills Business Parkin tiloihin tosi tyytyväisiä.
Athlos Oy

Hills Business Parkista löysimme meille juuri sopivat tilat, sillä tarvitsemme omaa lastauslaituria ja tilojen tuli olla muunneltavissa tarpeisiimme. Tarvitsimme esimerkiksi hieman korkeampaa huonekorkeutta tiloihin rakennettua puhdastilaa varten. Sijainti ja hyvät kulkuyhteydet olivat myös tärkeässä roolissa sekä tilojen kustannustehokkuus. Nämä kaikki toteutuivat erittäin hyvin Hills Business Parkissa, ja kaikki meillä ovat tiloihin tosi tyytyväisiä.

Marika Spartioti, Athlos Oy

Hillsiin saimme toteuttaa liikuntatilat ja viikko-ohjelman, jotka houkuttelevat kävijöitä!
InnoWellness Oy

InnoWellness on keskittynyt suunnittelemaan liikuntatiloja ja vastaamaan yritysliikuntapalveluista työpaikkojen yhteydessä. Tulimme Hillsiin mielellämme ja yhteistyömme on toiminut hyvin heti alusta alkaen. Hillsissa olevat liikunta- ja hyvinvointipalvelut haluttiin uudistaa tiloja myöten. Saimme suunnitella talon alakerrassa oleva kuntosali laitteineen toimivaksi sekä 5. kerroksen jooga- ja ryhmäliikuntastudiota.

Yhteiset liikuntatuokiot tuovat Hillsiin yhteisöllisyyttä yli yritysrajojen. Valmentajana muistutankin, että rauhoittuminen lisää työhyvinvointia ja säännöllinen liikunta vähentää sairauspoissaoloja.

Lue lisää

–  Jaana Aaltonen, InnoWellness Oy, perustaja, yksilö- ja yritysvalmennusvastaava

Hills Business Parkin tilat voivat kasvaa yrityksemme kasvun mukana.
Point Group Oy

Tarvitsimme yrityksellemme tilat, jotka voisivat kasvaa yrityksemme kasvun mukana ja Hills Business Parkissa tämä on mahdollista. Työntekijämme tulevat töihin hyvin eri puolilta Uuttamaata, joten liikenneyhteydet junalla ja autolla ovat erittäin tärkeässä roolissa. Myös asiakkaiden on helppo tulla Hillsiin. Monipuolisista palveluista meillä on käytössä aulapalvelut, ravintola- ja catering-palvelut, saunatilat ja auditorio, parkkihalli ja kuntosali. Hills Business Parkissa palvelualttius on oikein hyvä – yleensä kaikki onnistuu ja vieläpä varsin kustannustehokkaasti.

Tuomas Hörkkö, Point Group Oy