October 19, 2016

Palvelut

  • Auditorio ja kokoustilat sekä edustus- ja saunatilat
  • Aulapalvelu
  • Kuntosali
  • Lounas- ja tilausravintola
  • Pesulapalvelu
  • Ylläpitosiivous ja peruspesut
  • Kiinteistönhuolto
  • Jätehuolto
  • Kulunvalvonta ja vartiointi

Hills Business Park uudistuu!

Työhyvinvointi syntyy työn arjessa ja sen edistämistä voi tukea työympäristön kautta – siksi myös Hills Business Park kokee pian uudistuksia: tulossa on kaikkia vuokralaisia palveleva hyvinvointialue, josta löytyy tilaa yhteiseen tekemiseen ja virkistäytymiseen. Tulossa myös joogasali, kaikkia vuokralaisia ilahduttava uudistunut kuntosali ja ravintola-alue sekä kesäunelmat täyttävä urbaani aurinkoterassi.

Auditorio- ja kokoustilat sekä edustus- ja saunatilat

Business Parkissa on vuokrattavissa erikokoisia 8-16 hengen kokoustiloja, 60 (+20) hengen auditorio sekä edustus- ja saunatilat. Sauna- ja edustustilat sekä auditorio sijaitsevat tornitalon ylimmässä kerroksessa, josta avautuvat upeat näkymät Espoon luontoon – ihaile maisemia vaikkapa terassilta! Siistit ja viihtyisät edustustilat sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin.

Tutustu tiloihin täältä.

 

Aulapalvelu

Molemmissa torneissa palvelevat omat aulat, joissa ammattitaitoinen aulapalvelu ottaa vastaan vieraasi sisäänkäynnin välittömässä yhteydessä. Aulapalvelu ohjaa arkisissa tilojen ja palveluiden käyttöön liittyvissä asioissa ja toimii asiakasnäkökulmasta myös vuokralaisyritysten käyntikorttina. Aulapalvelujen operoinnista vastaa Sodexo Oy.

Aukioloajat: ma-pe klo 8:00 – 16:00

TORNI 1
Sähköposti: aula.hills1.FMS.FI@sodexo.com
Puhelin: 050 4211 350

TORNI 2
Sähköposti: info.mankkaa2@sodexo.fi
Puhelin: 050 544 4527

Ravintola

Business Park Mankkaassa sijaitsee avara ja viihtyisä Sodexon ravintola Täyttymys.
Aamupalan ja lounaan lisäksi ravintola tarjoaa myös kahvila- ja tilausravintolapalveluita.

Ravintola uudistuu pian!

Ravintolan aukioloajat: ma-pe klo 7:30–15:00
Lounas tarjolla: ma-pe klo 10:30–13:30

Tutustu ravintolaan täältä. 

Kuntosali

Kiinteistön kellarikerroksesta sijaitsevat kuntoilu- ja sosiaalitilat, jotka ovat käytössä kaikille kiinteistössä työskenteleville.
Kuntosalissa on niin aerobiseen kuin voimaharjoitteluunkin soveltuvia kuntoilulaitteita. Pukuhuoneissa on lukittavat pukukaapit, jotka saa ottaa käyttöönsä kuntoilun ja/tai peseytymisen ajaksi.

Kuntosali uudistuu pian!

mankkaa-40